Mobirise responsive website software

AUTO ELEKTRONIKA

Sa modernim automobilima je prosta zamena dela postala procedura koja zahteva pristup naprednom delu dijagnostike koji zahteva da se određeni parametri kao što su VIN (broj šasije) i određena kodiranja koja određuju rad modula kao i CP (zaštita komponenata) programiraju nakon intervencije da bi popravka bila uspešna.

Ponosni smo što možemo da se pohvalimo sa iskustvom i alatima koji nam omogućavaju da na većini modela na Evropskom tržištu imamo pristup fabričkim bazama za programiranje i kodiranje čak i najnovijih modela BMW vozila.
Nestručne popravke često za rezultat imaju ugašene neke sisteme kao što su EGR, DPF, IMMO, itd… Iako u trenutku to može izgledati kao primamljivo rešenje najčešće je to samo prividno i kratkog trajanja.  
Automobili kojima su gore pomenute stvari softverski ugašene ne pružaju maksimum performansi i često znaju da prave još veće probleme jer je u većini slučajeva dijagnostika onemogućena pa je to zapravo samo privid da problema nema a motor često bude pred prevelikim opterećenjem što drastično skraćuje vek agregata.
Tuning je već svima poznata operacija i bez obzira da li želite da se fabrički ECU remapira ili već remapiran doradi, dostupni smo za uslugu u saradnji sa Italijanskim partnerima koji imaju više od dve decenije iskustva. 
Adaptacije Vašeg vozila nakon zamene polovnog dela već korišćenog na drugom automobilu ili aktiviranje i otključavanje dodatnih opcija vezanih za opcije osvetljenja, aktiviranja tempomata, ugradjivanja multi-funkcionalnog volana, ili otključavanja dodatnih regiona u fabričkom GPS sistemu su dostupne po želji vlasnika vozila.
PODELITE OVU STRANICU!

Logo

ADRESA:
Žarka Vukovića Pucara 10a
Banovo Brdo, 11000 Beograd

KONTAKT:
Email: autogavra@gmail.com
Phone: +381 64/1234-932