Mobirise what is the best website builder

AUTO MEHANIKA

Mehanika je nezaobilazni deo svakog automobila i mi Vam možemo ponuditi usluge servisiranja po fabričkim uputsvima i poštovanju proizvođačkih uputstava prilikom servisiranja Vašeg vozila.

Ovo je izuzetno važno jer je svetski trend već više od jedne decenije da se razvodni sistemi ventila po pravilu podešavaju sa specijalnim alatima,takozvani LOCK sistemi gde se bez namenskog alata ne može pravilno podesiti odnos radilica –bregaste i rizikuje se velika šteta na vitalnim delovima motora kao što su ventili i klipovi.
PK kaiševi koji pogone Alternator,kompresor klime,servo pumpu i ostalu dodatnu opremu takođe zahtevaju posebne alate za nameštanje i pravilno podešavanje zategnutosti. 

Pravilno podešavanje (kalibracija) i zamena kočnica je preduslov za bezbednu vožnju. Skoro svi proizvođači sve češće ubacuju kompleksne električne sisteme ručne(parkirne) kočnice kao i automatsko kočenje u slučaju opasnosti, ovakvi sistemi se ne mogu prepustiti bilo kome na servisiranje jer su potrebni posebni alati i poznavanje specifičnih procedura koje nisu svima dostupne. 
PODELITE OVU STRANICU!

Logo

ADRESA:
Žarka Vukovića Pucara 10a
Banovo Brdo, 11000 Beograd

KONTAKT:
Email: autogavra@gmail.com
Phone: +381 64/1234-932